PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cok etkiliydiniz

tozbuz
01-02-2011, 20:16
üyeliğim okeyleninceyekadar balıklarım öldü cok teşşekürler....
oysa bir haftada bi ton tedavi uygulanırdı

Savaş AYDIN
01-02-2011, 20:55
Sayın üye DFC'ye hoşgeldiniz.

Profil ayarlarından imza kısmına ad soyad ve şehir bilgilerinizi girerseniz size hitap etmekte kolaylık olacaktır.

Yukarıda yazdıklarınızı üzüntünüze veriyorum ve geçmiş olsun diyorum.

Forumumuzda bir çok hastalıklarla ilgili konular var keşke ordaki konuları okusaydınız. Tedaviye gelince 1 haftada ancak 1 tedavi uygulayabilirdiniz. Formu incelerseniz discusun nasıl alınacağından, bakımının nasıl olacağından tedavilere kadar bir çok konu mevcuttu.

tozbuz
01-02-2011, 21:52
savaş bey evet yeniyim sitede ama bu kadar gec okeylenmek gercekten sıkıntıya soktu, tabikide formdaki hemen hemen ilgili bütün konuları inceledim ve 10 gece sabahlara kadar sitede sersemledim.. yinede ilginize cok teşekkürederim sıfırdan başladım ve bütün gerekli elemanları değiştirdim sanırım ölümlerin akvaryumcumla alakalı bir promlem olduğuna kanaat getirdim nasipse yeni discuslarıma kavuşacağım.. tekr teşekkürler

Savaş AYDIN
01-02-2011, 21:58
Ertan bey tekrar geçmiş olsun ne kadar kötü bir durum olsada size acı bir tecrübe oldu. Lütfen verdiğim linki iyice inceleleyin ve öyle balık alın.
http://www.discusfunclub.com/showthread.php?t=1519

barisbasyigit
01-02-2011, 22:04
savaş bey evet yeniyim sitede ama bu kadar gec okeylenmek gercekten sıkıntıya soktu, tabikide formdaki hemen hemen ilgili bütün konuları inceledim ve 10 gece sabahlara kadar sitede sersemledim.. yinede ilginize cok teşekkürederim sıfırdan başladım ve bütün gerekli elemanları değiştirdim sanırım ölümlerin akvaryumcumla alakalı bir promlem olduğuna kanaat getirdim nasipse yeni discuslarıma kavuşacağım.. tekr teşekkürler

Ertan bey hoşgeldiniz,
Balıklarınızı kaybetmenize üzüldüm. Hazır herşeye en baştan başlarken lütfen acele etmeyin. Sizden rica ediyorum ben dahil diğer bütün abilerimiz arkadaşlarımız neredeyse yalvarmasına rağmen yanlış balık seçimi sonucu Discusdan soğuma veya sürekli hastalıklarla boğuşmalar oluyor. Discus seçimi ile ilgili başlıklar mevcut. Tank ve besleme koşulları ile ilgili tonlarca yazılar mevcut. Lütfen hepsini okuduktan sonra alınız. Ucuz alınan her canlı veya malzeme uzun vadede çok daha pahalıya geleceğini unutmayınız lütfen.
Hayırlı olmasını dilerim...

tozbuz
01-02-2011, 22:19
cok teşekkürler yalnız gelecek balıklar bir akranım tarafından gönderilicek ve kendi üretimiymiş bakalım. eski bir hobiciyim ama discus dünyasında yeni sayılırım bide nakliye beni korkutuyor ve balıklar şu an yolda umarım sorun cıkmaz. hava soğuk ve ben türkiyenin bir ucundayım. konumla ilgili ilminize ihtiyac duyacağım bilgilerinize ihtiyacım olucak. hayırlı geceler

barisbasyigit
01-02-2011, 22:42
Hayırlı olsun umarım sapa sağlam alırsınız balıklarınızı.

Discusmania
02-02-2011, 00:22
Ertan bey üyelik tarihiniz 28.01.2011 saat 21:15 , 01.02.2011 tarihinde yazabildiğinize göre beklese beklese 3 gün beklemiştir üyelik aktiviteniz ki dahada erken olmuş olabilir, ben en kötüsünü yazdım. 3 günlük süre yukarıdaki başlığı yazmanızı gerektirecek bir süre değildir, başlığınızda sitemden ziyade tahrik kokan bir başlık olmuş, lütfen daha dikkatli olalım, mesela bende size balıklarınız hasta olana kadar nerdeydiniz diyebilirdim değilmi ama demiyorum, bilmem açıklamam maksadına ulaştımı, iyi forumlar, iyi paylaşımlar başlangıç kötü olmuş olsada aramızıa hoş geldiniz.

NOT : Şimdi anımsadım 31.01.2011 (pazartesi) öğlen civarı üyelikleri aktifledim 3 gün dahi değil .